Bemutatkozás

Sziasztok!

Ahogy a blog címe is sejteti, itt legfőképp a terhességről és ezzel kapcsolatos témákról olvashattok, a későbbiekben evidensen az anyaságról, de biztosan lesznek más-más témák is az oldalon.

Rólam pár mondatban amit érdemes tudni, jelenleg húszas éveim legelejét taposom egyetemistaként. Tanulmányim mellett mindig a vendéglátásban helyezkedtem el, hogy egy kis élettapasztalatot is gyűjtsek a sok 'tanterv alapján előírt követelmények' mellett. Gimnáziumi utolsó éveimben több szakmát is megszereztem, hogy mindig legyen mihez 'nyúljak', ezáltal a gimnazista éveimet az érettségi mellett 3 szakmával zártam. 
Összegezve igazából 15 éves korom óta belátásom van a munka világába, illetve a szakmaszerzés előnyeibe. 
2020-ban megismerkedtem úton lévő kisfiam apjával, (bár ezt akkor még nem tudtuk, hogy így lesz), majd '21-ben felköltöztünk együtt-közösen Pécsre. 

És akkor jöjjön a lényeg...

A bejegyzés trackback címe:

https://mommy-to-be.blog.hu/api/trackback/id/tr1317867561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Mommy to be

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása